Velddag 11 September 2022

Na 3x afzeggen van de “kleintje” velddag door te warm of te nat is deze dan eindelijk doorgegaan. Op zondagochtend rond 10uur reden Freddy, zijn vrouw Henderika en ik naar de locatie waar we een paar uurtjes zouden door brengen. Een mooie lokatie alleen trok het even dicht met mist net toen we alles hadden opgesteld. Er was veel activiteit op 20m mede door een contetst die gaande was op 20m. Tja dan red je het met 5Watt QRP niet veel dus toen maar uitgeweken naar andere banden om te kijken of daar wat te werken viel. De condities waren niet echt geweldig, heb nog een Italiaan aangeroepen maar hij wilde alleen maar DX werken….

Later heb ik nog een EndFed opgehangen om te kijken of ik naast de mobiele spriet wat te werken viel maar helaas zo rond het middag uur viel ineens de condities compleet weg.

Freddy heeft zijn nieuwe HF-P1 spriet kunnen testen maar ook met weinig resultaat. Later kwamen nog enkele leden langs waarmee we nog een poosje hebben staan kletsen. en daarna hebben we de zaak opgeruimd en zijn we naar huis gegeaan.

Foto’s Ria PA11600

Reacties zijn gesloten.